Професійне знищення даних з носіїв інформації

Що таке знищення даних.
Знищення даних на магнітних носіях (жорсткі диски) і накопичувачах, виготовлених по напівпровідникової технології (твердотільна флеш-пам’ять і SSD диски) – це процес багаторазового перезапису всієї поверхні із застосуванням сертифікованих алгоритмів, для забезпечення незворотною перезапису всієї ємності пристрої набором сигнатур і псевдовипадкових чисел. Цей процес покликаний служити гарантом збереження державної, комерційної та особистої таємниці.
Алгоритми DoD 5220.22-M і Peter Gutmann, які ми використовуємо при знищенні інформації визнані і стандартизовані державними структурами у багатьох країнах світу.
В яких випадках Вам може знадобиться знищення інформації:
Якщо накопичувач вийшов з ладу і підлягає передачі в сервісний центр виробника для обміну або ремонту.Якщо пристрій, ноутбук, або комп’ютер, який містить конфіденційні дані, передається в експлуатацію сторонньому користувачеві Якщо накопичувач, або дисковий масив підлягають апгрейду, модернізації на новішу модель Ми виконуємо професійне знищення даних з носіїв інформації для юридичних і фізичних осіб з будь-яких носіїв. Конфіденційність – основний принцип нашої роботи. Вартість цієї послуги вказана в нашому прайс-листі.

Але відновлення даних з жорстких дисків все одно є пріоритетним напрямком для нас.